A Simple Key For nekretnine u istri Unveiled

Wiki Article

Jedan od najljepših istarskih bisera je grad Bale smješ10 u blizini zapadne istarske obale. Ovaj povijesni kameni gradić sagrađen je na brežuljku okruženom beskrajnim maslinicima i vinogradima, a nalazi se samo pet kilometara od mora i netaknute obale.

Nudimo moderan prostor za održavanje poslovnih sastanka u manjim grupama s mogućnošću komotnog smještaja.

Srcoliki poluotok zaranja u kristalne vode Jadranskog mora, kao skriveni vrt iskonske ljepote koja otvara vrata suncu i toplini Mediterana. Dođite i posjetite je kako bi vaši snovi postali realnost. Multikulturna i gostoljubiva, ovo je regija gdje se različitosti spajaju kako bi stvorile sreću i ujedinjenost. Istarsko kristalno čisto far more, čiste uvale i luke, živuće ribarske brodice i popločane ulice daju jedinstven šarm Mediterana.

Arx Primus Vas traži suglasnost za korištenje kolačića u svrhu poboljšanja naše usluge i oglašavanja. Za više informacija ili unaprjeđenje postavki, molimo pronađite više informacija na linku Politika kolačića

Jedna od najposjećnijih regija u Hrvatskoj, ne samo zbog jedinstvene arhitekture koja spaja Professionalšlo Rimsko Carstvo s današnjom mediteranskom kulturom, već i zbog prirodnih ljepota, nacionalnih parkova, bistrog mora i skrivenih dragulja kulturne baštine koja privlače posjetitelje iz cijelog svijeta.

Sa svojih fifteen godina znanja i iskustva na tržištu nekretnina u Hrvatskoj, posebno na Kvarneru i u Istri, možemo sigurno zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe.

Kod gradnje: • Posredujemo kod projektiranja i arhitektonskih usluga, Posredujemo kod parcelacije i svih gemetarskih usluga za ucrtavanje gradilišta izgrade, Prikupljanje svih dokumenata za ishodovanje lokacijske dozvole, Prikupljanje svih dokumenata za ishodovanje građevinske dozvole, Prikupljanje sve potrebne dokumentacije za dobivanje uporabne dozvole, Ugovoranje priključaka struje, vode, kanalizacije za potrebe nove građevine.

Pravna pomoć Ako Vam je teško pronaći pouzdane, profesionalne i stručne osobe, odabrali smo upravo takve zbog vaše sigurnosti, koji će učiniti vaše odluke lakšim i sigurnijim.

Imate pitanje u vezi ove nekretnine? Prijavite get more info se kako bi ste mogli poslali upit oglašivaču putem kontakt forme. U poruci obavezno navedite da ste oglas pročitali na oglasniku za nekretnine nekretnine365.com .

Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje Internet stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta Internet stranice.

Parentium Real-estate Vas traži suglasnost za korištenje kolačića u svrhu poboljšanja naše usluge i oglašavanja. Za više informacija ili unaprjeđenje postavki, molimo pronađite više informacija na linku Slažem se

Članovi portala Croestate su najkvalitetnije agencije i agenti za posredovanje u prometu nekretnina. Svi su ovlašteni i licencirani za promet nekretninama. Izbjegnite ilegalne i neprofesionalne agencije. Detaljnije

Pomoći ćemo Vam pronaći Vašu nekretninu iz snova, bez obzira na to radi li se o Vašem novom ili tek privremenom prebivalištu ili pak pronalasku idealnog smještaja za Vaš godišnji odmor.

Milan je tražen među provjerenim profesionalcima i utjecajnim pojedincima iz cijeloga svijeta zbog svojih opsežnih, neusporedivih iskustava na tržištu nekretnina u Hrvatskoj – na Opatijskoj rivijeri i u Istri.

U mogućnosti smo na najbolji način ponuditi Vašu nekretninu potencijalnim investitorima - kupcima u Europi te pronaći najboljeg kupca za Vas u izravnom kontaktu i razgovoru.

Report this wiki page